Τροχαία Ατυχήματα

Τροχαία Ατυχήματα

Τροχαία Ατυχήματα
Τροχαία Ατυχήματα

Το δικηγορικό γραφείο μας αναλαμβάνει την δικαστική επιδίωξη πλήρους αποκατάστασης κάθε ζημίας από τροχαίο ατύχημα με στόχο την υψηλότερη αποζημίωση κάθε εντολέα μας χωρίς συμβιβασμούς και συμφωνίες.

Η αποκατάσταση των υλικών ζημιών του αυτοκινήτου, η μείωση της αξίας του, η απώλεια εισοδήματος, κάθε δαπάνη εξ’ αιτίας τυχόν τραυματισμού, η αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης σε τραυματισμό ή αναπηρία ή ψυχικής οδύνης σε περίπτωση θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος, πρέπει να αποδοθούν με τον δικαιότερο τρόπο και χωρίς «εκπτώσεις», σε κάθε αναίτιο θύμα και στα συγγενικά του πρόσωπα.

Ιδιαίτερα στις περιπτώσεις πρόκλησης αναπηρίας ή θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος, η διεκδίκηση αποζημίωσης είναι επίπονη συναισθηματικά διαδικασία για τα συγγενικά πρόσωπα του θύματος.

Οι πρώτες ενέργειες μετά από τροχαίο ατύχημαείναι πολύ σημαντικές για την πορεία κάθε υπόθεσης αυτοκινητιστικού ατυχήματος, καθώς όχι άδικα το ενδιαφέρον στρέφεται στις σωματικές βλάβες που συνέβησαν, ιδίως εάν αυτές είναι σοβαρές.

Το γραφείο μας από τη γνωστοποίηση του τροχαίου ατυχήματος, βρίσκεται δίπλα σας για την σωστή δρομολόγηση κάθε ενέργειας με σκοπό την ορθότερη αντιμετώπιση του αιφνίδιου γεγονότος.

Διαθέτουμε την ειδίκευση και την ικανότητα να διαχειριστούμε την υπόθεση βλάβης του σώματος ή θανάτου από τροχαίο ατύχημα και σας αντιπροσωπεύουμε δυναμικά από την αρχή καθ΄ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας μέχρι το αποτέλεσμα.

Η αμοιβή μας, καταβάλλεται μετά την έκδοση της απόφασης.

Η Έφη Γ. Λακμέτα είναι δικηγόρος του δικηγορικού συλλόγου Λάρισας και προίσταται του Δικηγορικού γραφείου Έφη Γ. Λακμέτα, με έδρα τη Λάρισα, το οποίο διευθύνει.

Επικοινωνία

Παπανασταστασίου 67-69, Λάρισα, 41222

2411 171770

2411 171770

6975 990954

efilakmeta@dikigoroslarisa.gr

www.dikigoroslarisa.gr