Ποιοί Είμαστε

Ποιοί Είμαστε

Ποιοί Είμαστε

To δικηγορικό γραφείο ''Έφη Γ. Λακμέτα'', είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα δικηγορικά γραφεία στη Λάρισα και έχει ιδρυθεί από τη Δικηγόρο Λάρισας Έφη Λακμέτα.

Η κα Λακμέτα είναι αριστούχος απόφοιτος της Νομικής ΑΠΘ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο Αστικό και Εργατικό Δίκαιο, με βαθμό 9,5 (Άριστα) καθώς και υπότροφος κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο Ποινικό Δίκαιο με ειδίκευση στο Νόμο Ναρκωτικών, με βαθμό 9,8 (Άριστα). Έχει μετεκπαιδευτεί σε Πανεπιστήμια της Αμερικής (University of Harvard – Contract Law) και της Γερμανίας (Wurzburg Universitat -Gesellschaftsrecht und Wirtschaftsrecht) πάνω στο δίκαιο των συμβολαίων και το δίκαιο των επιχειρήσεων, ενώ έργα και μελέτες της είναι δημοσιευμένη σε έγκριτα νομικά περιοδικά.


To δικηγορικό γραφείο μας βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Λάρισας, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, με άμεση και προσωπική εξυπηρέτηση προς τους εντολείς – πελάτες που μας εμπιστεύονται και με απόλυτη εξειδίκευση στις υποθέσεις που αναλαμβάνει. Εξυπηρετούμε ιδιωτική και εταιρική πελατεία, με μάχιμη αλλά και προληπτική δικηγορία (νομική συμβουλευτική) για την ανεύρεση της πλέον αποτελεσματικής και οικονομικά συμφέρουσας λύσης για τον κάθε πελάτη κατόπιν εκτενούς και απλουστευμένης ενημέρωσής του.


Προσφέρουμε τις δικηγορικές μας υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, συνεργαζόμαστε δε μόνιμα με τα πλέον διακεκριμένα δικηγορικά γραφεία σε όλες τις ελληνικές πόλεις αλλά και τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες σε Κύπρο, Γερμανία, Ελβετία και Βουλγαρία.


Ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες απαιτήσεις της δικηγορίας και εν γένει της παροχής νομικών υπηρεσιών προβαίνουμε με πλήρη επιτυχία στην αντιμετώπιση των σύνθετων προβλημάτων της σημερινής επιχείρησης , αλλά και των φυσικών προσώπων προσφέροντας στους εντολείς μας συνολική εξυπηρέτηση διαθέτοντας ειδικά τμήματα και συνεργασίες με έμπειρους οικονομικούς και φοροτεχνικούς συμβούλους καθώς και εξειδικευμένους συμβούλους στις τραπεζικές , επενδυτικές και χρηματιστηριακές συναλλαγές καθώς και στον τομέα ακινήτων .


Θεωρούμε ότι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που διαθέτει το γραφείο μας είναι η συνολική προσέγγιση των ποικίλων ζητημάτων που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος πολίτης και η σύγχρονη επιχείρηση. Ιδιώτες και επιχειρήσεις θα βρουν μαζί μας απολύτως ικανοποιητικές λύσεις τόσο σε δικαστικό όσο και σε συμβουλευτικό επίπεδο στο σύνολο των νομικών (αστικών , ποινικών και διοικητικών), χρηματοοικονομικών , επενδυτικών κ.ά ζητημάτων που τον απασχολούν και μάλιστα ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. Επιστρατεύουμε το δυναμικό μας και σε διαρκή συνεργασία με τον εκάστοτε εντολέα μας, έχοντας προσήλωση στο στόχο, επιχειρούμε και επιτυγχάνουμε.


Δε μας αρέσει να ακολουθούμε την πεπατημένη. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε λύσεις. Λύσεις ακόμα και εκεί που φαίνονται αδύνατες!

 

Οι άξονες που χαρακτηρίζουν τις υπηρεσίες μας και για τους οποίους μας εμπιστεύονται οι πολίτες της Λάρισας είναι : Εντιμότητα – Ειλικρίνεια – Αμεσότητα.

Η Έφη Γ. Λακμέτα είναι δικηγόρος του δικηγορικού συλλόγου Λάρισας και προίσταται του Δικηγορικού γραφείου Έφη Γ. Λακμέτα, με έδρα τη Λάρισα, το οποίο διευθύνει.

Επικοινωνία

Παπανασταστασίου 67-69, Λάρισα, 41222

2411 171770

2411 171770

6975 990954

efilakmeta@dikigoroslarisa.gr

www.dikigoroslarisa.gr