Ιδρύτρια

Ιδρύτρια

Ιδρύτρια
'Εφη Γ. Λακμέτα
'Εφη Γ. Λακμέτα
Δικηγόρος
2411171770
2411171770
info@dikigoroslarisa.gr

Είναι δικηγόρος του δικηγορικού συλλόγου Λάρισας και προίσταται του Δικηγορικού γραφείου Έφη Γ. Λακμέτα, με έδρα τη Λάρισα, το οποίο διευθύνει.

Δραστηριοποιείται στον τομέα της ουσιαστικής μαχόμενης δικηγορίας και δικαστηριακής πρακτικής, σε όλο το φάσμα του εμπορικού και φορολογικού δικαίου, με βαθειά γνώση της επιχείρησης, των αναγκών της και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει στον ελληνικό και διεθνή χώρο. Ακόμη ειδικεύεται στο χώρο του εργατικού και συνταξιοδοτικού δικαίου καθώς το δίκαιο της οικογένειας (οικογενειακό δίκαιο).

Ακόμη παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής δικηγορίας σε προληπτικό επίπεδο για κάθε πρόσωπο και επιχείρηση που το έχει ανάγκη.

Έχει ένα από τα πλουσιότερα ακαδημαϊκά βιογραφικά στο χώρο, καθώς είναι αριστούχος απόφοιτος της Νομικής ΑΠΘ και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο Αστικό και Εργατικό Δίκαιο, με βαθμό 9,5 (Άριστα) καθώς και υπότροφος κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο Ποινικό Δίκαιο με ειδίκευση στο Νόμο Ναρκωτικών, με βαθμό 9,8 (Άριστα). Έχει μετεκπαιδευτεί σε Πανεπιστήμια της Αμερικής (University of Harvard – Contract Law) και της Γερμανίας (Wurzburg Universitat -Gesellschaftsrecht und Wirtschaftsrecht) πάνω στο δίκαιο των συμβολαίων και το δίκαιο των επιχειρήσεων. Από το 2019 είναι Υποψήφια Διδάκτορας Νομικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, ενώ έργα και μελέτες της είναι δημοσιευμένη σε έγκριτα νομικά περιοδικά.

Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα επιστημονικά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κάνοντας πράξη την βαθειά της πεποίθηση ότι πρωταρχική επιδίωξη του σύγχρονου δικηγόρου είναι η προαγωγή, συνδιαμόρφωση και εξέλιξη της νομικής επιστήμης.

Στόχος της ίδιας είναι να αλλάξει τον τρόπο προσέγγισης του δικηγορικού επαγγέλματος και οι άνθρωποι που την εμπιστεύονται, φεύγοντας από το γραφείο και περαιώνοντας την υπόθεση που τους απασχολεί να έχουν μεταβάλει την προδιάθεση και την παραδοσιακή εικόνα που έχουν για το επάγγελμα του δικηγόρου.

Η Έφη Γ. Λακμέτα είναι δικηγόρος του δικηγορικού συλλόγου Λάρισας και προίσταται του Δικηγορικού γραφείου Έφη Γ. Λακμέτα, με έδρα τη Λάρισα, το οποίο διευθύνει.

Επικοινωνία

Παπανασταστασίου 67-69, Λάρισα, 41222

2411 171770

2411 171770

6975 990954

efilakmeta@dikigoroslarisa.gr

www.dikigoroslarisa.gr